Sagan

SAGAN & VÅRA KARAKTÄRER

När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt.

Vår idé är att skapa våra kollektion med utgångspunkt från våra sagofigurer. En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen ihop med prinsessan har huvudrollerna och tillsammans träffar de nya vänner under sina äventyr!Platsen för vår saga är den stora vackra huvudstaden, här är det alltid full fart och många nya platser att upptäcka. 

I ett av de höga husen bor en prins som heter Edvin och i ett annat hus bara runt hörnet bor en prinsessa som heter Sigrid. Prinsen och prinsessan är bästa vänner.

Bland de höga husen, smala gränderna och kullerstensgatorna leker prinsessan och hennes bästa vän prinsen. Prinsessan och prinsen  upptäcker många nya spännande gömställen och finner nya vänner som tillsammans gör allt för att skapa många roliga påhitt.  

Varje dag är ett nytt äventyr för den nyfikna prinsessan och den lite blyge prinsen.

En dag hittar de en hemlig gång under staden som de genast blir nyfikna på att utforska.

Följ med på vår sagoresa..

En saga om vänskap, äventyr och om att hjälpa en vän att förverkliga sina drömmar! – 

FÖR OM MAN TROR TILLRÄCKLIGT MYCKET PÅ SIN DRÖM – KAN DEN BLI VERKLIGHET!!

En prins

Får vi presentera prinsen, prinsen heter Edvin.

Prins Edvin bor i ett av de höga husen i den stora vackra huvudstaden. Prinsen är prinsessans bästa vän. Han är lite blyg av sig och ibland lite rädd. Det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om så många spännande äventyr som hänt i den stora staden som prinsen och prinsessan bor i.

Katten Fina är en klok katt, har koll på allt som händer i staden. Till skillnad från prinsessan är prinsen inte alltid lika förtjust i att vara med på alla äventyr de hittar på. Men tillsammans med prinsessan känner sig prinsen modiga och de träffar på flera nya vänner som ibland behöver deras hjälp.

Prnsessa

Får vi presentera prinsessan, prinsessa heter Sigrid.

Prinsessan är prinsens bästa vän och de två vännerna håller ihop i vått och torrt. Prinsessan bubblar av iver att få upptäcka nya äventyr och att få göra spännande upplevelser och tillsammans med prinsen har de hittat en hemlig gång under staden. För katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Prinsessan är väldigt nyfiken och orädd av sig och tänker sig inte alltid för alla gånger, tur att hon har prinsen med sig som ibland får rädda henne från det farliga. Tillsammans träffar de nya vänner som ibland behöver deras hjälp för att bli modiga. En av de vännerna är Draken.