• Lekfulla ekologiska babykläder
Fri frakt över 99:- / Snabb leverans

SAGAN & VÅRA KARAKTÄRER

När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt.

Vår idé var att varje produkt i vårt sortiment skulle utgå från våra sagofigurer. 

En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen ihop med prinsessan har huvudrollerna och tillsammans träffar de nya vänner under sina äventyr!

Platsen för vår saga är den stora vackra huvudstaden, här är det alltid full fart och många nya platser att upptäcka. 

I ett av de höga husen bor en prins som heter Edvin och i ett annat hus bara runt hörnet bor en prinsessa som heter Sigrid. Prinsen och prinsessan är bästa vänner.

Bland de höga husen, smala gränderna och kullerstensgatorna leker prinsessan och hennes bästa vän prinsen. Prinsessan och prinsen  upptäcker många nya spännande gömställen och finner nya vänner som tillsammans gör allt för att skapa många roliga påhitt.  

Varje dag är ett nytt äventyr för den nyfikna prinsessan och den lite blyge prinsen.

En dag hittar de en hemlig gång under staden som de genast blir nyfikna på att utforska.

Följ med på vår sagoresa..

En saga om vänskap, äventyr och om att hjälpa en vän att förverkliga sina drömmar! – 

FÖR OM MAN TROR TILLRÄCKLIGT MYCKET PÅ SIN DRÖM – KAN DEN BLI VERKLIGHET!!Får vi presentera prinsen, prinsen heter Edvin.

Prins Edvin bor i ett av de höga husen i den stora vackra huvudstaden. Prinsen är prinsessans bästa vän. Han är lite blyg av sig och ibland lite rädd. Det bästa prinsen vet är att sitta och lyssna på katten Fina som berättar om så många spännande äventyr som hänt i den stora staden som prinsen och prinsessan bor i.

Katten Fina är en klok katt, har koll på allt som händer i staden. Till skillnad från prinsessan är prinsen inte alltid lika förtjust i att vara med på alla äventyr de hittar på. Men tillsammans med prinsessan känner sig prinsen modiga och de träffar på flera nya vänner som ibland behöver deras hjälp.

Nyfiken på vilka produkter jag finns på?Får vi presentera prinsessan, prinsessa heter Sigrid.

Prinsessan är prinsens bästa vän och de två vännerna håller ihop i vått och torrt. Prinsessan bubblar av iver att få upptäcka nya äventyr och att få göra spännande upplevelser och tillsammans med prinsen har de hittat en hemlig gång under staden. För katten Fina som bor högst uppe i ett av tornen i det högsta huset och har koll på allt som händer, hon har berättat att det finns en skatt gömd i ett hemligt rum under staden.

Prinsessan är väldigt nyfiken och orädd av sig och tänker sig inte alltid för alla gånger, tur att hon har prinsen med sig som ibland får rädda henne från det farliga. Tillsammans träffar de nya vänner som ibland behöver deras hjälp för att bli modiga. En av de vännerna är Draken.

Nyfiken på vilka produkter jag finns på?


Får vi presentera prinsen & prinsessans magiska krona.

Kronan som får allas drömmar att gå i uppfyllelse bara man kan de magiska orden. Den har både räddat prinsen och prinsessan i många äventyr när det börjat bli farligt men också skapat mycket kul under deras utflykter.

Nyfiken på vilka produkter jag finns på?


Får vi presentera prinsen & prinsessans vän katten Fina.

Katten Fina är en förnämn katt och rysligt klok. Hon bor i det högsta tornet i staden och har koll på allt och alla. Där uppe i sitt torn sitter katten och gör det hon älskar allra mest, nämligen att sola sig i den varma solen samtidigt som hon kisar ner på folket som går nere på gatan. Därför har hon koll på allt som sker. Katten Fina är väldigt fin och fåfäng av sig, men under den vackra ytan finns ett hjärta av guld och hon kommer att hjälpa många som råkat illa ut.

Hennes vänner prinsen Edvin och prinsessan Sigrid kommer ofta på besök och katten brukar berätta en massa olika berättelser om spännande äventyr som hänt i staden, speciellt lite läskiga berättelser till prinsessans stora förtjusning.

En dag berättar katten om den blyge Draken...


Får vi presentera prinsen & prinsessans vän Draken.

En dag flyttar någon in i pumphuset på torget i den vackra staden, vem kan det vara? På pumphusets tak stor en mäktig staty med en häst och hans ryttare som är i full färd med att slåss mot den onda draken.

Katten Fina som redan har sett att någon med lång taggig svans har flyttat in bestämmer sig för att ta reda på vem det är..

Inne i pumphuset bor en ängslig liten söt drake. Den lilla draken har kommit ifrån sin drakfamilj och tror nu att drakstatyn är en släkting till honom som står på pumhusets tak. Här inne känner sig draken trygg och kommer snart att möta sina nya vänner och kanske, kanske hans högsta dröm går i uppfyllelse  med hjälp av sina vänner - nämligen att kunna flyg till de tre kronorna.


Får vi presentera prinsen & prinsessans uggle vän ECO-Svea.

ECO-Sveas specialitet är miljön och jorden, hon vill alla väl och är en klok påläst uggla. 

Nyfiken på vad mi&u gör för miljön?


Nyfiken på att höra hela vår saga?

Se till att följa oss i alla kanaler för att ta del av nästa del av sagan