• Lekfulla ekologiska babykläder
Fri frakt över 99:- / Snabb leverans

"När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt"

mi&u design skapades av Ingela, en passionerad kläddesigner med en stor kärlek för textilier och Marica med sitt kreativa sinne och brinnande passion för grafisk design ihop har vi en stark känsla för färg och skapar glöd!

"Vår idé med mi&u design är att skapa våra kollektion med utgångspunkt från vår saga. En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen ihop med prinsessan har huvudrollerna och tillsammans träffar de nya vänner under sina äventyr!"


Vi är ett Svenskt designföretag med bas i Stockholm. Här finner vi i vår vardag inspiration till sagan om prinsen och prinsessan. mi&u design startades under 2013, då vi saknade ett utbud av stilrena lekfulla ekologiska kvalitets- barnkläder. 

Vi ville skapa EKOLOGISKA BARNKLÄDER där våra produkter ska vara det bästa valet för ert barn & för miljön på samma gång. Med 100% ekologiskt odlad bomull och närproducerade produkter för en minskad miljöpåverkan i samband med transporter.

Drömmen att göra något eget som att starta ett eget barnklädesmärke skapades då Ingela som jobbar som designer föreslog en genial idé  

 VI STARTAR ETT FÖRETAG TILLSAMMANS!  

Sagt och gjort! Vi tog vår dröm ett steg vidare! – Vi startade mi&u design 


Vi hoppas ni älskar våra produkter lika mycket som vi älskar att skapa dem!

Följ med på våra äventyr, när prinsen & prinsessan flyger luftballong till olika delar av världen, 

eller upptäcker de gömda gångarna som finns under den stora staden.