Om oss


mi&u design skapades av Ingela, en passionerad kläddesigner med en kärlek för textilier och Marica med sitt kreativa sinne och brinnande passion för grafisk design ihop har vi en stark känsla för färg och skapar glöd!

Drömmen att göra något eget som att starta ett eget barnklädesmärke skapades då Ingela som jobbar som designer föreslog en genial idé 

VI STARTAR ETT FÖRETAG TILLSAMMANS! 

Sagt och gjort! Vi tog vår dröm ett steg vidare! – Vi startade mi&u design 

Vi är ett svenskt designföretag som har vår bas i Stockholm.

Här finner vi i vår vardag inspiration till sagan om prinsen och prinsessan. mi&u design Startades under 2013 , då vi saknade ett utbud av stilrena och lekfulla ekologiska kvalitetsbarnkläder. 

Så allt landade i att vi skapade EKOLOGISKA BARNKLÄDER, det bästa valet både för ditt barn & för miljön, med 100% ekologiskt odlad bomull och närproducerade produkter för att minska miljöpåverkan i samband med transporter. 

När mi&u skapades visste vi att vi ville göra något unikt....

Vår idé med mi&u design är att skapa våra kollektion med utgångspunkt från vår saga. En saga som handlar om vänskap och gemenskap där prinsen ihop med prinsessan har huvudrollerna och tillsammans träffar de nya vänner under sina äventyr!

Vi hoppas ni älskar våra produkter lika mycket som vi älskar att skapa dem!